Teaser: Lunch with Erra Fazira & Engku Aleesya

Penat sangat nih.. baru lepas balik dari Carcosa Seri Negara, Kuala Lumpur. Ada lunch with Erra Fazira dan juga anaknya Engku Aleesya.

Engku Aleesya Engku Emran Erra Fazira

Sangat cute Engku Aleesya anak Erra Fazira ni tau. Chubby.. comel!

Engku Aleesya Engku Emran Erra Fazira

Being a children photographer la kan, of course I ambik lots of Engku Aleesya Engku Emran pictures. I even dukung dia tau.. oh.. berat betul.. 13 kg dah Engku Aleesya yang baru berumur 17 bulan tu. Sebab minum susu S26 ye?

Engku Aleesya Engku Emran Erra Fazira

Okey sebab I penat sangat ni… entri ni kira teaser je la ye. I snapped hundreds of Erra Fazira’s photos. She was so lovely in the blue baju kurung moden. Engku Aleesya pun pakai baju kurung.. comel..he..he

Engku Aleesya Engku Emran Erra Fazira

I duduk satu meja with Erra Fazira together with a few other VIPs. Duduk facing dia so it was easy to take her photos with Engku Aleesya. Engku Aleesya is very attached to Erra.. manja dan kiut.. gambar atas tu Erra Fazira tengah suap bubur nasi (home made okey) kepada Engku Aleesya. So loving… suka sangat tengok!

Enjoy the photos… nanti I sambung story in a few entries.

Erra Fazira

Sweet kan Erra Fazira nih?

Erra Fazira

Oh.. gambar I peluk Erra Fazira mesti la mahu tunjuk.. siap pegang pinggang Erra tu tau.. opps.. bila bergambar dengan Erra Fazira ni nampak sangat I ni kiut comel kan..  he..he

Erra Fazira

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

44 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge