Tag Archive for pencarian model kanak-kanak

Model Kanak-Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Hari ni nak cerita pasal my dotter, Izzah.

Actually Izzah ni a very girlie type of girl. Budak perempuan yang sangat suka kaler PINK dan suka pakai baju cantik.

Kalau I beri dia pilih antara dua barang *satu kaler pink dan satu kaler lain… mesti Izzah akan tetap pilih kaler pink*. Budak merah jambu nih. wpml yes Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Hari Raya Haji hari tu kami beraya kat KL dan I belikan Izzah baju kebaya Nyonya warna pink ni. Suka sangat dia!

model kanak kanak kebaya 04 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Kelakar juga tengok gaya Izzah berjalan bila pakai baju kebanya Nyonya ni. Sebijik macam nyonya kecik dengan gaya jalan lenggang lenggok tu. Gediks gitu…ha..ha wpml yes Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

model kanak kanak kebaya 05 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Actually bila pakai kebaya Nyonya ni memang terpaksa jalan dengan anggun sebab kain dia kan sempit.

model kanak kanak kebaya 06 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

So.. berjalan pun ala-ala gadis Jepun dengan kimono lah. Sweet~ wpml heart Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

model kanak kanak kebaya 01 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Sampai je kat rumah mak tok dia… I terus suruh Izzah posing dulu.

model kanak kanak kebaya 02 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Sebelum dia bermain dan berpeluh-peluh jadinya, mesti mahu tangkap gambar model kanak-kanak berkebaya Nyonya dulu kan.

model kanak kanak kebaya 03 Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Macam-macam gaya Izzah buat. Macam over la pulak…he..he wpml wink Model Kanak Kanak | Gaya Anggun Izzah Berkebaya Nyonya

Model Kanak-Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Beg LV (Louis Vuitton) ni kira beg mewah kan?

Kalau wallet LV yang kecik pun harga dah seribu lebih so kalau beg LV yang besar memanglah ribu-riban.

lv monogram canvas eva Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Beg LV ni walaupun rupa tak lawa mana pun tapi tetap menjadi kebanggaan pemiliknya macam datin-datin, jutawan, anak datuk *datuk berpangkat bukan datuk sebab bercucu he he*, artis dan selebriti.

Biasanya kalau cerita pasal artis dan selebriti kat Malaysia ni mesti mereka akan gayakan beg branded macam beg LV tu masa hadiri malam anugerah atau apa-apa sambutan yang melibatkan artis-artis.

Macam penyanyi Nora ni kan. Pakai clutch LV Monogram Canvas Eva ni masa majlis sambutan Hari Raya bersama Astro.

nora beg lv Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Ramai adik-adik yang tak kenal penyanyi Nora ni sebab dia dah tenggelam di persada muzik tanah air. Penyanyi Nora terkenal masa pertengahan 90-an.

Cuba perhatikan betul-betul beg LV penyanyi Nora tu. Bandingkan dengan beg LV kepunyaan Izzah ni. Sama tak?

model kanak kanak beg lv 011 Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Of course sama! wpml yes Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Izzah punya beg LV sama dengan beg LV penyanyi Nora gitu. Kelas tak?

model kanak kanak beg lv 02 Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Soalan cepu emas, ORI ke beg LV tu? Ha…ha… ha! wpml wink Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV

Kalau cakap beg LV ori nanti ada yang cakap berlagak dan menunjuk-nunjuk pulak. Tapi kalau cakap beg fake nanti ada yang cakap buat malu je pakai *dengan kata lain kalau tak mampu beg LV ori beli je brand cap ayam ori*.

Dan… kalau cakap beg LV ori *tapi sebenarnya beg LV fake je* nanti ada yang cakap macam ni “Bag fake pergi kata ORI! omg how sadd n pathetic u are!!”.

Actually, beg tu I punya tapi sebab ianya kecik comel so Izzah jadi suka dan rembat jadikan dia punya.

Tak kisah lah tu kan. Anak pun nak bergaya juga. wpml good Model Kanak Kanak | Izzah & Penyanyi Nora Model Beg LV