Shopping Baju Raya Baby Online | Hidup Seorang Blogger

Bila dah abis puasa, tentu lah raya! Sebulan je lagi nak raya ni? Dah beli baju raya anak-anak ke?

Zaman teknologi IT ni dah senang dah mak-mak semua. Hampir semua benda di hujung jari. Tinggal nak pilih je.

Macam-macam boleh dibeli online. Termasuklah baju raya baby atau baju raya kanak-kanak.

Senang kan beli baju raya online ni? Selalunya baju raya baby online ni harganya adalah lebih murah dari harga kat kedai. Kualiti pun sama dan sometimes lagi baik dari kedai punya.

Sebab apa? Sebab penjual baju raya online tak ada kos sewa dan maintenance kedai! Kos dia cuma kos beli baju dari pemborong dan kos packing/deliver.

Banyak penjual baju raya kanak-kanak online ni melalui blog dan dijalankan dari rumah.

Baju Raya Online 2010

Kalau nak beli baju raya baby atau anak berumur 6 bulan hingga 6 tahun tu, jemput singgah my online Baby Boutique.

Baju handmade yang I jahit sendiri dari designer fabric pun ada. Tapi tahun ni tak banyak sebab tak sempat jahit *jatuh sakit for a month*.

So, I jual juga baju branded macam Carters, Oskosh B’Gosh, Burberry London, Ralph Lauren dan Zara. Mostly gaun untuk girls… tapi untuk boys pun ada juga (shorts and shirts).

Harga pun mostly below RM40 (for branded dress).. yang paling mahal pun tak sampai RM80 pun sehelai.

Baju handmade from imported designer fabric tu mahal la sikit dari yang branded tu.. sebab handmade with love maaah…he.he

Sila lah shopping baju raya baby online kat my shop ye. KLIK SINI!




Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge