Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

Alamak!! Tarikh akhir bayar saman 10hb Mac 2011 adalah esok!!

Cepat.. cepat! Siapa yang ada saman tertunggak tu jangan tunggu lagi. Pergi bayar cepat sebelum kena black list.

Nak tunggu sampai last day baru nak pergi bayar ye? Pengsan la esok nak kena beratur panjang. Kalau sistem down pulak macam mana… haru biru.. lebam jadinya..he..he wpml yes Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

Nak check saman online boleh klik sini > CHECK SAMAN (klik kat logo PDRM tu)

Tapi jangan marah kalau line always the busy one sebab ramai orang baru sekarang sibuk nak check. Kenapa suka buat benda last minute ni..ish..ish wpml negative Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

saman 02 Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

 

Kalau asyik error tu silalah lempang diri sendiri sebab suka buat benda last minute..ha..ha

Satu cara lagi boleh check pakai SMS ke nombor 15888.

Nasib baik driver lagi sorang tu pemandu berhemah *I ni pemandu tak berhemah punya*. So.. alhamdulillah..

saman 01 Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?


Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  1 comment for “Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

  1. March 9, 2011 at 8:16 am

    smlm sy tlg byrkan saman adik sy, dah le ssh nk masuk sistem myeg, bila byr online kt myeg, kat receipt kata unsuksesful, duit kat bank dah ditolak pulak.kelam kabut kita dibuatnya.
    sib baik bila semak sekali lagi, sukses rupanya transaction tu.hampeh tul.

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif 

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif