Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

Alamak!! Tarikh akhir bayar saman 10hb Mac 2011 adalah esok!!

Cepat.. cepat! Siapa yang ada saman tertunggak tu jangan tunggu lagi. Pergi bayar cepat sebelum kena black list.

Nak tunggu sampai last day baru nak pergi bayar ye? Pengsan la esok nak kena beratur panjang. Kalau sistem down pulak macam mana… haru biru.. lebam jadinya..he..he 

Nak check saman online boleh klik sini > CHECK SAMAN (klik kat logo PDRM tu)

Tapi jangan marah kalau line always the busy one sebab ramai orang baru sekarang sibuk nak check. Kenapa suka buat benda last minute ni..ish..ish 

 

Kalau asyik error tu silalah lempang diri sendiri sebab suka buat benda last minute..ha..ha

Satu cara lagi boleh check pakai SMS ke nombor 15888.

Nasib baik driver lagi sorang tu pemandu berhemah *I ni pemandu tak berhemah punya*. So.. alhamdulillah..

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

1 Comment

  • Faisya says:

    smlm sy tlg byrkan saman adik sy, dah le ssh nk masuk sistem myeg, bila byr online kt myeg, kat receipt kata unsuksesful, duit kat bank dah ditolak pulak.kelam kabut kita dibuatnya.
    sib baik bila semak sekali lagi, sukses rupanya transaction tu.hampeh tul.

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge