Saman Polis | Bila Tarikh Akhir Bayar Saman?

Alamak!! Tarikh akhir bayar saman 10hb Mac 2011 adalah esok!!

Cepat.. cepat! Siapa yang ada saman tertunggak tu jangan tunggu lagi. Pergi bayar cepat sebelum kena black list.

Nak tunggu sampai last day baru nak pergi bayar ye? Pengsan la esok nak kena beratur panjang. Kalau sistem down pulak macam mana… haru biru.. lebam jadinya..he..he 

Nak check saman online boleh klik sini > CHECK SAMAN (klik kat logo PDRM tu)

Tapi jangan marah kalau line always the busy one sebab ramai orang baru sekarang sibuk nak check. Kenapa suka buat benda last minute ni..ish..ish 

 

Kalau asyik error tu silalah lempang diri sendiri sebab suka buat benda last minute..ha..ha

Satu cara lagi boleh check pakai SMS ke nombor 15888.

Nasib baik driver lagi sorang tu pemandu berhemah *I ni pemandu tak berhemah punya*. So.. alhamdulillah..

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

1 Comment

  • Faisya says:

    smlm sy tlg byrkan saman adik sy, dah le ssh nk masuk sistem myeg, bila byr online kt myeg, kat receipt kata unsuksesful, duit kat bank dah ditolak pulak.kelam kabut kita dibuatnya.
    sib baik bila semak sekali lagi, sukses rupanya transaction tu.hampeh tul.

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge