Persandingan Kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos

Tarikh 10.10.10 ialah tarikh yang pernuh bermakna bagi sesetengah orang. Sebab tarikh yang cantik maka ramai yang melangsungkan perkahwinan pada hari ni. Ramai juga yang sanggup percepatkan proses bersalin anak dengan rela dibedah sebab nak tarikh 10.10.10 tercatit dalam surat kelahiran anak. Giler la..he..he

Mesti ramai yang sedia maklum yang Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos telah bernikah hari ini. Gilang gemilang majlis nikahnya di Masjid ‘Besi’ Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya pagi tadi.

Lepas tu, baru sebentar tadi TV3 menyiarkan siaran langsung majlis persandingan kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos. Meriah. Gilang gemilang habis!

Persandingan-datuk-sheikh-muszaphar-harlina

Gambar tu I snap dari skrin TV so memang agak tidak cantik la gambarnya. Tapi kira okey la tu..

Tetamu yang hadih mestilah orang kenamaan dan juga beberapa bekas angkasawan dari pelbagai negara. Yang seronok tengok sebab angkasawan asing ni semua pakai baju melayu. Segak dan hensem semuanya..he..he

Lagi syiok bila tengok acara potong kek berbentuk kapal angkasa seberat 30kg tu. Comel je kek tu.. boleh makan ke tu…he..he

Tahniah diucapkan pada kedua pengantin baru Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos.

Oh.. korang dah tengok gambar pre-wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos? Memang cantik dan menepati konsep perkahwinan kayangan tu.

I suka sangat gambar pre wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina yang naik buaian putih tu. Gambar di ambil oleh Saiful Nang dan krew Candid Syndrome. Manipulasi gambar pula oleh KukuBesi. Memang meletop!

Then, ada gambar Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina terbang pegang payung. Betul-betul macam terbang ke bumi dari kayangan! Superb job!

Lokasinya atas Bukit Broga *kat Semenyih tak silap*. Buaian tu diaorang tinggalkan atas Bukit Broga. Tak tau la ada lagi ke tidak. Agaknya dah rosak dikerjakan budak-budak nakal.

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge