Persandingan Kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos

Tarikh 10.10.10 ialah tarikh yang pernuh bermakna bagi sesetengah orang. Sebab tarikh yang cantik maka ramai yang melangsungkan perkahwinan pada hari ni. Ramai juga yang sanggup percepatkan proses bersalin anak dengan rela dibedah sebab nak tarikh 10.10.10 tercatit dalam surat kelahiran anak. Giler la..he..he

Mesti ramai yang sedia maklum yang Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos telah bernikah hari ini. Gilang gemilang majlis nikahnya di Masjid ‘Besi’ Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya pagi tadi.

Lepas tu, baru sebentar tadi TV3 menyiarkan siaran langsung majlis persandingan kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos. Meriah. Gilang gemilang habis!

Persandingan-datuk-sheikh-muszaphar-harlina

Gambar tu I snap dari skrin TV so memang agak tidak cantik la gambarnya. Tapi kira okey la tu..

Tetamu yang hadih mestilah orang kenamaan dan juga beberapa bekas angkasawan dari pelbagai negara. Yang seronok tengok sebab angkasawan asing ni semua pakai baju melayu. Segak dan hensem semuanya..he..he

Lagi syiok bila tengok acara potong kek berbentuk kapal angkasa seberat 30kg tu. Comel je kek tu.. boleh makan ke tu…he..he

Tahniah diucapkan pada kedua pengantin baru Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos.

Oh.. korang dah tengok gambar pre-wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos? Memang cantik dan menepati konsep perkahwinan kayangan tu.

I suka sangat gambar pre wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina yang naik buaian putih tu. Gambar di ambil oleh Saiful Nang dan krew Candid Syndrome. Manipulasi gambar pula oleh KukuBesi. Memang meletop!

Then, ada gambar Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina terbang pegang payung. Betul-betul macam terbang ke bumi dari kayangan! Superb job!

Lokasinya atas Bukit Broga *kat Semenyih tak silap*. Buaian tu diaorang tinggalkan atas Bukit Broga. Tak tau la ada lagi ke tidak. Agaknya dah rosak dikerjakan budak-budak nakal.

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM45 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

17 Comments

  • mlm ni bukak kebanyakan blog tulis pasal perkahwinan diaorg ni. mmg wedding of the decade. cuma musykil masa persandingan tu, tak nampak sgt apa yg Persandingan Kayangan nya.

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    nur, pre wedding adalah unsur kayangan, part sanding unsur space ship ada la..he..he

    [REPLY]

    Erin Reply:

    I also agree dgn comment ‘transformed housewife’ tu.. takde pun nampak mcm persandingan kayangan…coz masa pengacara malam tu, Nurul Shuhada Nurul Ain dan Ahmad Fedtri Yahya (fuiii siap bg nama penuh dorang lagi tu ) mention ‘persandingan kayangan’ tercari2 gak elemen kayangan nye…tp tak de la pulak…simple je nampak wedding Dr SMS ni…

    but ok la tu kot…
    kalau over sgt pun…nanti org comment jugak… cth mcm wedding anak arwah tan sri sm nasimuddin tu…
    Seorang Blogger bernama Erin´s last blog post post.. Free Facial by Cres Wellness!

    [REPLY]

  • syigim says:

    alaaaa…..miss lah! patut bole tgk online kan!

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    syigim, eh..miss ye..tengok gambar je la

    [REPLY]

  • catlina says:

    dulu2 tak suka kuku besi…rasa mcm over ;lak dia nye manipulai..lama2 dah leh terima dah :)..mmg kukubesi ni kreatif dan kita tak terfikir lak posing2 dan edit style mcm tu.hubby suka giler dgn hasil kerja kukubesi..

    saiful nang…tak yah ckp lah..superb!

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    catlina, kukubesi ni memang hover tapi yup..kreatif & berani.. thumb up

    [REPLY]

  • Tifa says:

    Idea diorang buat kat Broga ni sempoi aje….tapi hasilnya superb

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    tifa, okey la kan dah penat panjat bukit tu

    [REPLY]

  • Nia says:

    huhu…mcm fairy tale kan..sweet

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    nia, yang pre wedding tu comel

    [REPLY]

  • Jiji says:

    Alahai buaian bunya gambar efek rarindra prakarsa yang tak berapa menjadi.. tp cantik~

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    jiji, tak kisah la tu.. yang pasti diorang boleh caj RM1,000 per photo printed on canvas 😀

    [REPLY]

  • syida says:

    gambar pegang payung tu ala2 cerita Mary Poppin la 🙂

    memang wedding of the century..semoga berkekalan ke berkurun2 century juga 😉

    [REPLY]

  • juan says:

    i rasa masa persandingan tu tak nampak unsur2 kayangan sebab belajar from TV3’s bad mistake for the raya ad… kang ada unsur2 tahyul mengundang macam2 gossip pulak. manusia ni tau ngutuk aje. pantang nak doakan kebahagiaan orang. ini pun masa live telecast tu (which I didn’t watch), banyak yang give nasty comments on twitter – baju spaceship la, muka tak lawa la, macam2. tak faham kenapa masyarakat ni generally so shallow and suka ngutuk… it makes me wonder what these people were saying at my wedding…

    [REPLY]

  • cherie says:

    err x tengok pn wedding dorg kt tv tu.. bes eh?
    tp pre wedding pics were very unique. suke gmbo atas buai tu, nk tgkap gmbar cmtu gak.. huhu 💡

    [REPLY]

  • Aa says:

    Salam…hi little mama…saya just nak cakap buaian kat Broga Hill tu masih ada…baru g sana 12 Feb 2012 yang lepas… tgk la kat link nie kalau rajin…hihihihi…
    http://budakampongugup.blogspot.com/2012/02/12-feb-2012-aka-20120212.html

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge