Persandingan Kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos

Tarikh 10.10.10 ialah tarikh yang pernuh bermakna bagi sesetengah orang. Sebab tarikh yang cantik maka ramai yang melangsungkan perkahwinan pada hari ni. Ramai juga yang sanggup percepatkan proses bersalin anak dengan rela dibedah sebab nak tarikh 10.10.10 tercatit dalam surat kelahiran anak. Giler la..he..he

Mesti ramai yang sedia maklum yang Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos telah bernikah hari ini. Gilang gemilang majlis nikahnya di Masjid ‘Besi’ Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya pagi tadi.

Lepas tu, baru sebentar tadi TV3 menyiarkan siaran langsung majlis persandingan kayangan Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos. Meriah. Gilang gemilang habis!

Persandingan-datuk-sheikh-muszaphar-harlina

Gambar tu I snap dari skrin TV so memang agak tidak cantik la gambarnya. Tapi kira okey la tu..

Tetamu yang hadih mestilah orang kenamaan dan juga beberapa bekas angkasawan dari pelbagai negara. Yang seronok tengok sebab angkasawan asing ni semua pakai baju melayu. Segak dan hensem semuanya..he..he

Lagi syiok bila tengok acara potong kek berbentuk kapal angkasa seberat 30kg tu. Comel je kek tu.. boleh makan ke tu…he..he

Tahniah diucapkan pada kedua pengantin baru Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos.

Oh.. korang dah tengok gambar pre-wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Harlina Mohd Yunos? Memang cantik dan menepati konsep perkahwinan kayangan tu.

I suka sangat gambar pre wedding Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina yang naik buaian putih tu. Gambar di ambil oleh Saiful Nang dan krew Candid Syndrome. Manipulasi gambar pula oleh KukuBesi. Memang meletop!

Then, ada gambar Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Harlina terbang pegang payung. Betul-betul macam terbang ke bumi dari kayangan! Superb job!

Lokasinya atas Bukit Broga *kat Semenyih tak silap*. Buaian tu diaorang tinggalkan atas Bukit Broga. Tak tau la ada lagi ke tidak. Agaknya dah rosak dikerjakan budak-budak nakal.
Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge