Pendidikan Awal Kanak-Kanak | Budak 3 Tahun Main Skateboard

Skateboard membantu pendidikan awal kanak-kanak? Biar betik!

Tapi memang betul. Pendidikan anak bukan hanya datang dari buku teks semata-mata tetapi juga dari permainan. Macam-macam yang boleh dipelajari dari alat mainan termasuklah dari skateboard.

Main Skateboard

Skateboard ni adalah papan luncur beroda yang satu spesis dengan roller skate dan roller blade lah. Walaupun bentuk yang berlainan tetapi fungsinya tetap sama iaitu untuk menguji skill mengimbangi badan.

Tak lama dulu Big Babah ada belikan Izzah SKATEBOARD!

Main Skateboard

Yeah… skateboard untuk budak kecik umur 3 tahun!!!

Emm…. ni Izzah nak main atau Big Babah yang teringin sebab masa kecik tak dapat nih? Muah…ha..ha.. …. lari laju-laju!

Main Skateboard

Memang skateboard ni satu permainan yang merbahaya kalau main dengan ganas. Ye lah… kalau main skateboard siap buat stunt macam-macam memang ada kemungkinan besar jatuh tergolek.

Main Skateboard

Terutama kalau skill tak berapa ada *baru belajar main melalui YouTube* tapi dah perasan diri terer macam budak-budak oversea sana tu memang lah cari nahas..he.. he. 

Main Skateboard

Izzah ni pulak terer jugak main skateboard ni. Baru 3 tahun dah terer balancing main skateboard.

Main Skateboard

I yang 3+7 ni pun takut nak naik skateboard tapi Izzah selamba je main skateboard pakai flip flop high heel wedges kaler pink itu… ha ha!

Skateboard ni banyak kegunaannya. Selain daripada melatih pemain menjadi fleksibel dan mengimbangi badan, ia juga boleh digunakan untuk angkut barang-barang berat macam bakul berisi kain lembab ni!

Main Skateboard

Sangat berguna masa nak jemur kain sebab tak perlu susah-payah angkat bakul yang berat itu…he..he! 

Main Skateboard

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

SAYA INGIN BANTU ANDA DAPAT INCOME TAMBAHAN SETIAP BULAN. JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK UBAH KEHIDUPAN DIRI & KELUARGA MENJADI LEBIH BAIK, SELESA, GEMBIRA & BAHAGIA, HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

"Kejayaan akan bermula dari langkah pertama".

Whatsap/Telegram saya, Ros Ibrahim 016-888 6740 sekarang juga.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge