Pendidikan Awal Kanak-Kanak | Budak 3 Tahun Main Skateboard

Skateboard membantu pendidikan awal kanak-kanak? Biar betik!

Tapi memang betul. Pendidikan anak bukan hanya datang dari buku teks semata-mata tetapi juga dari permainan. Macam-macam yang boleh dipelajari dari alat mainan termasuklah dari skateboard.

Main Skateboard

Skateboard ni adalah papan luncur beroda yang satu spesis dengan roller skate dan roller blade lah. Walaupun bentuk yang berlainan tetapi fungsinya tetap sama iaitu untuk menguji skill mengimbangi badan.

Tak lama dulu Big Babah ada belikan Izzah SKATEBOARD!

Main Skateboard

Yeah… skateboard untuk budak kecik umur 3 tahun!!!

Emm…. ni Izzah nak main atau Big Babah yang teringin sebab masa kecik tak dapat nih? Muah…ha..ha.. …. lari laju-laju!

Main Skateboard

Memang skateboard ni satu permainan yang merbahaya kalau main dengan ganas. Ye lah… kalau main skateboard siap buat stunt macam-macam memang ada kemungkinan besar jatuh tergolek.

Main Skateboard

Terutama kalau skill tak berapa ada *baru belajar main melalui YouTube* tapi dah perasan diri terer macam budak-budak oversea sana tu memang lah cari nahas..he.. he. 

Main Skateboard

Izzah ni pulak terer jugak main skateboard ni. Baru 3 tahun dah terer balancing main skateboard.

Main Skateboard

I yang 3+7 ni pun takut nak naik skateboard tapi Izzah selamba je main skateboard pakai flip flop high heel wedges kaler pink itu… ha ha!

Skateboard ni banyak kegunaannya. Selain daripada melatih pemain menjadi fleksibel dan mengimbangi badan, ia juga boleh digunakan untuk angkut barang-barang berat macam bakul berisi kain lembab ni!

Main Skateboard

Sangat berguna masa nak jemur kain sebab tak perlu susah-payah angkat bakul yang berat itu…he..he! 

Main Skateboard

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge