Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Nak cerita pasal baju kanak-kanak jenama F&F lagi!

Setiap kali singgah Tesco mesti I pusing dulu area baju F&F ni he he.he. Saja nak tengok kot ada koleksi fesyen terkini sampai. Bagi I… kualiti baju kanak-kanak F&F ni memang best.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Lagi best kalau baju F&F ni ada sales sampai 50% bagi clearkan stok! Dapat beli baju comel pada harga separuh harga antara RM10-RM20 sehelai gitu. Memang best sebab harga yang memang murah tu dapat lagi murah!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Dua hari lepas pun F&F ada sales lagi. Rasanya dah dua kali baju kanak-kanak F&F ni buat sales. Sekali tu masa lepas raya… ni ada sales lagi maybe untuk clearkan stok musim bunga/panas sebab stok baru musim luruh/sejuk nak sampai kot?

I memang sangat suka baju kanak-kanak F&F ni sebab design yang stylo dan cantik. Kualiti kain pun memang bagus dan tak panas.

Baju kanak-kanak F&F ni ada baju baby *F&F Baby* dan baju budak besar *F&F Kids*. Kalau nak cari baju untuk anak dari newborn hingga umur 4 tahun boleh pergi bahagian F&F Baby.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju untuk kanak-kanak 5 hingga belasan tahun boleh cari kat bahagian F&F Kids. Serius comel baju F&F nih.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Kat F&F ni pun ada jual pakaian dalam kanak-kanak dan orang dewasa. Biasa dijual ikut pack. Kalau design seluar dalam budak warna putih/plain harga dalam RM18 satu pek (ada 7 helai). I tengok kualiti kain memang sangat bagus.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Seluar dalam wanita F&F pun design comel-comel. Satu pek RM25 untuk 4 helai. 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju kanak-kanak lelaki jenama F&F ni pun banyak yang stylo.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

I suka sangat *berapa kali nak cakap nih…he..he* baju kanak-kanak jenama F&F ni sebab selain design yg stylo, kualiti kain yang bagus dan harga berpatutan… ia jugak ada warna-warna yang ceria. Comel, comel dan comel!

T-shirt kanak-kanak jenama F&F ni banyak yang simple tapi tetap stylo dengan potongan mengikut trend *ada ala-ala fesyen korea* dan cetakan gambar yang bermacam-macam dan cantik.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

F&F Malaysia patut hire Izzah jadi model baju kanak-kanak jenama F&F ni….he..he 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Tengok je lah gaya budak Izzah ni mempromosi baju F&F ni.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Boleh sangat dah jadi duta baju kanak-kanak jenama F&F…hik..hik!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Oh… I tulis pasal baju F&F ni sebab I suka je… tak diupah pun oleh F&F Malaysia. 

Nanti I tayang gambar Izzah dengan baju F&F dia pulak okeh. Daaa!




Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  4 comments for “Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

  1. 17/11/2011 at 12:29 PM

    eliss pun suka belikan nuha f&f tapi ada yang agak mahal jugak la tapi kain elok.
    Seorang Blogger bernama eliss´s last blog post post..Pengalaman Menyamak Rumah, leceh ker tak?

    [REPLY]

  2. 17/11/2011 at 1:23 PM

    Tifa pun suka baju F&F. Affordable dan cantekkain dia

    [REPLY]

  3. normah
    23/11/2011 at 10:26 PM

    salam,,saya mempunyai seorang anak lelaki yg dari kecil berminat untuk menjadi model pakaian,,umur anak saya 8 tahun, minta pihak puan dapat memberi perluang kepada anak saya ni,, sekian dari saya..

    [REPLY]

  4. alia
    15/06/2013 at 1:13 PM

    blog walking…. nice entry

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge