Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Nak cerita pasal baju kanak-kanak jenama F&F lagi!

Setiap kali singgah Tesco mesti I pusing dulu area baju F&F ni he he.he. Saja nak tengok kot ada koleksi fesyen terkini sampai. Bagi I… kualiti baju kanak-kanak F&F ni memang best.

model kanak kanak ff malaysia 07 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Lagi best kalau baju F&F ni ada sales sampai 50% bagi clearkan stok! Dapat beli baju comel pada harga separuh harga antara RM10-RM20 sehelai gitu. Memang best sebab harga yang memang murah tu dapat lagi murah!

model kanak kanak ff malaysia 10 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Dua hari lepas pun F&F ada sales lagi. Rasanya dah dua kali baju kanak-kanak F&F ni buat sales. Sekali tu masa lepas raya… ni ada sales lagi maybe untuk clearkan stok musim bunga/panas sebab stok baru musim luruh/sejuk nak sampai kot?

I memang sangat suka baju kanak-kanak F&F ni sebab design yang stylo dan cantik. Kualiti kain pun memang bagus dan tak panas.

Baju kanak-kanak F&F ni ada baju baby *F&F Baby* dan baju budak besar *F&F Kids*. Kalau nak cari baju untuk anak dari newborn hingga umur 4 tahun boleh pergi bahagian F&F Baby.

model kanak kanak ff malaysia 05 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Baju untuk kanak-kanak 5 hingga belasan tahun boleh cari kat bahagian F&F Kids. Serius comel baju F&F nih.

model kanak kanak ff malaysia 15 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Kat F&F ni pun ada jual pakaian dalam kanak-kanak dan orang dewasa. Biasa dijual ikut pack. Kalau design seluar dalam budak warna putih/plain harga dalam RM18 satu pek (ada 7 helai). I tengok kualiti kain memang sangat bagus.

model kanak kanak ff malaysia 03 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Seluar dalam wanita F&F pun design comel-comel. Satu pek RM25 untuk 4 helai. wpml good Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

model kanak kanak ff malaysia 02 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Baju kanak-kanak lelaki jenama F&F ni pun banyak yang stylo.

model kanak kanak ff malaysia 06 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

I suka sangat *berapa kali nak cakap nih…he..he* baju kanak-kanak jenama F&F ni sebab selain design yg stylo, kualiti kain yang bagus dan harga berpatutan… ia jugak ada warna-warna yang ceria. Comel, comel dan comel!

T-shirt kanak-kanak jenama F&F ni banyak yang simple tapi tetap stylo dengan potongan mengikut trend *ada ala-ala fesyen korea* dan cetakan gambar yang bermacam-macam dan cantik.

model kanak kanak ff malaysia 11 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

F&F Malaysia patut hire Izzah jadi model baju kanak-kanak jenama F&F ni….he..he wpml yes Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

model kanak kanak ff malaysia 13 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Tengok je lah gaya budak Izzah ni mempromosi baju F&F ni.

model kanak kanak ff malaysia 12 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Boleh sangat dah jadi duta baju kanak-kanak jenama F&F…hik..hik!

model kanak kanak ff malaysia 17 Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Oh… I tulis pasal baju F&F ni sebab I suka je… tak diupah pun oleh F&F Malaysia. wpml wink Model Kanak Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Nanti I tayang gambar Izzah dengan baju F&F dia pulak okeh. Daaa!




Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  4 comments for “Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

  1. November 17, 2011 at 12:29 pm

    eliss pun suka belikan nuha f&f tapi ada yang agak mahal jugak la tapi kain elok.
    Seorang Blogger bernama eliss´s last blog post post..Pengalaman Menyamak Rumah, leceh ker tak?

    [REPLY]

  2. November 17, 2011 at 1:23 pm

    Tifa pun suka baju F&F. Affordable dan cantekkain dia

    [REPLY]

  3. normah
    November 23, 2011 at 10:26 pm

    salam,,saya mempunyai seorang anak lelaki yg dari kecil berminat untuk menjadi model pakaian,,umur anak saya 8 tahun, minta pihak puan dapat memberi perluang kepada anak saya ni,, sekian dari saya..

    [REPLY]

  4. alia
    June 15, 2013 at 1:13 pm

    blog walking…. nice entry

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif 

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif