Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Nak cerita pasal baju kanak-kanak jenama F&F lagi!

Setiap kali singgah Tesco mesti I pusing dulu area baju F&F ni he he.he. Saja nak tengok kot ada koleksi fesyen terkini sampai. Bagi I… kualiti baju kanak-kanak F&F ni memang best.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Lagi best kalau baju F&F ni ada sales sampai 50% bagi clearkan stok! Dapat beli baju comel pada harga separuh harga antara RM10-RM20 sehelai gitu. Memang best sebab harga yang memang murah tu dapat lagi murah!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Dua hari lepas pun F&F ada sales lagi. Rasanya dah dua kali baju kanak-kanak F&F ni buat sales. Sekali tu masa lepas raya… ni ada sales lagi maybe untuk clearkan stok musim bunga/panas sebab stok baru musim luruh/sejuk nak sampai kot?

I memang sangat suka baju kanak-kanak F&F ni sebab design yang stylo dan cantik. Kualiti kain pun memang bagus dan tak panas.

Baju kanak-kanak F&F ni ada baju baby *F&F Baby* dan baju budak besar *F&F Kids*. Kalau nak cari baju untuk anak dari newborn hingga umur 4 tahun boleh pergi bahagian F&F Baby.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju untuk kanak-kanak 5 hingga belasan tahun boleh cari kat bahagian F&F Kids. Serius comel baju F&F nih.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Kat F&F ni pun ada jual pakaian dalam kanak-kanak dan orang dewasa. Biasa dijual ikut pack. Kalau design seluar dalam budak warna putih/plain harga dalam RM18 satu pek (ada 7 helai). I tengok kualiti kain memang sangat bagus.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Seluar dalam wanita F&F pun design comel-comel. Satu pek RM25 untuk 4 helai. 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju kanak-kanak lelaki jenama F&F ni pun banyak yang stylo.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

I suka sangat *berapa kali nak cakap nih…he..he* baju kanak-kanak jenama F&F ni sebab selain design yg stylo, kualiti kain yang bagus dan harga berpatutan… ia jugak ada warna-warna yang ceria. Comel, comel dan comel!

T-shirt kanak-kanak jenama F&F ni banyak yang simple tapi tetap stylo dengan potongan mengikut trend *ada ala-ala fesyen korea* dan cetakan gambar yang bermacam-macam dan cantik.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

F&F Malaysia patut hire Izzah jadi model baju kanak-kanak jenama F&F ni….he..he 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Tengok je lah gaya budak Izzah ni mempromosi baju F&F ni.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Boleh sangat dah jadi duta baju kanak-kanak jenama F&F…hik..hik!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Oh… I tulis pasal baju F&F ni sebab I suka je… tak diupah pun oleh F&F Malaysia. 

Nanti I tayang gambar Izzah dengan baju F&F dia pulak okeh. Daaa!

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge