Model Kanak-Kanak | Izzah Model Baju Jenama F&F

Nak cerita pasal baju kanak-kanak jenama F&F lagi!

Setiap kali singgah Tesco mesti I pusing dulu area baju F&F ni he he.he. Saja nak tengok kot ada koleksi fesyen terkini sampai. Bagi I… kualiti baju kanak-kanak F&F ni memang best.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Lagi best kalau baju F&F ni ada sales sampai 50% bagi clearkan stok! Dapat beli baju comel pada harga separuh harga antara RM10-RM20 sehelai gitu. Memang best sebab harga yang memang murah tu dapat lagi murah!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Dua hari lepas pun F&F ada sales lagi. Rasanya dah dua kali baju kanak-kanak F&F ni buat sales. Sekali tu masa lepas raya… ni ada sales lagi maybe untuk clearkan stok musim bunga/panas sebab stok baru musim luruh/sejuk nak sampai kot?

I memang sangat suka baju kanak-kanak F&F ni sebab design yang stylo dan cantik. Kualiti kain pun memang bagus dan tak panas.

Baju kanak-kanak F&F ni ada baju baby *F&F Baby* dan baju budak besar *F&F Kids*. Kalau nak cari baju untuk anak dari newborn hingga umur 4 tahun boleh pergi bahagian F&F Baby.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju untuk kanak-kanak 5 hingga belasan tahun boleh cari kat bahagian F&F Kids. Serius comel baju F&F nih.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Kat F&F ni pun ada jual pakaian dalam kanak-kanak dan orang dewasa. Biasa dijual ikut pack. Kalau design seluar dalam budak warna putih/plain harga dalam RM18 satu pek (ada 7 helai). I tengok kualiti kain memang sangat bagus.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Seluar dalam wanita F&F pun design comel-comel. Satu pek RM25 untuk 4 helai. 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Baju kanak-kanak lelaki jenama F&F ni pun banyak yang stylo.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

I suka sangat *berapa kali nak cakap nih…he..he* baju kanak-kanak jenama F&F ni sebab selain design yg stylo, kualiti kain yang bagus dan harga berpatutan… ia jugak ada warna-warna yang ceria. Comel, comel dan comel!

T-shirt kanak-kanak jenama F&F ni banyak yang simple tapi tetap stylo dengan potongan mengikut trend *ada ala-ala fesyen korea* dan cetakan gambar yang bermacam-macam dan cantik.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

F&F Malaysia patut hire Izzah jadi model baju kanak-kanak jenama F&F ni….he..he 

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Tengok je lah gaya budak Izzah ni mempromosi baju F&F ni.

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Boleh sangat dah jadi duta baju kanak-kanak jenama F&F…hik..hik!

Model Kanak-Kanak Baju F&F Malaysia

Oh… I tulis pasal baju F&F ni sebab I suka je… tak diupah pun oleh F&F Malaysia. 

Nanti I tayang gambar Izzah dengan baju F&F dia pulak okeh. Daaa!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge