Model Kanak-Kanak | Gaya Izzah Masa Talent Casting

Baru-baru ni I bawak Izzah hadiri talent casting *uji bakat* kat talent agency. Bukan uji bakat yang beriya punya cuma register dan photo shot untuk buat Comp Card sahaja.

Comp Card ni stands for Composite Card dimana beberapa keping gambar dicetak pada kad bagi bagi tujuan mempromosi model tu kepada syarikat pengiklanan yang berminat.

Izzah ni kalau bab posing masa ambik gambar memang kira tahap pro dah ni Maklumlah I dah biasa ambik gambar dia sejak umur sehari lagi. So kira dah biasa sangat dengan kamera DSLR yang godang tu.

Tapi… ada tapinya tu. Sebelum ni Izzah hanya boleh I iaitu MAMA dia sahaja yang ambik gambar dia. Kalau orang lain yang pegang kamera confirm samada dia buat muka masam dengan mulut muncung atau paling hebat terus menangis tak nak… he..he

Pernah sekali I cuba masukkan dia contest bergambar kat Tesco *ada small studio set with props dan photographer kat situ* sebab dapat entri percuma lepas shopping kat Tesco tapi masa nak duduk kat small stage tu pun dia dah meronta-ronta. Macam mana nak ambik gambar kan…ha..ha

So.. tujuan I bawak dia pergi talent casting tu supaya Izzah biasakan diri orang lain ambik gambar dia lah dan juga nak latih dia supaya jadi lebih berani dan yakin diri.

Tak sangka pulak Izzah memberikan kerjasama yang baik!!! I ingat dia akan menangis dan cakap tak nak tapi dia boleh siap bagi posing baik punya! Photographer pun cakap Izzah pandai posing… he..he..he

Izzah Talent Casting

Oh… masa isi borang talent agency, I di tanya nak register Izzah untuk talent apa sebab kat situ banyak jenis talent. Ada talent diperlukan untuk iklan media cetak, iklan TV, drama & lakonan dan sebagainya.

Izzah Talent Casting

Tanpa fikir panjang I angguk je kepala bila agency kata Print Ads, TV Ads dan Acting. Izzah berlakon? Biar betik…. berlakon jadi budak menangis atau berlakon buat mulut muncung boleh lah ha..ha..ha!

Izzah Talent Casting

Anyway… saja je suka-suka registerkan Izzah kat talent agency ni pun. Kalau ada syarikat iklan yang suka Izzah ni kira bonus lah tu.

Izzah Talent Casting

Digiprove sealThis content has been Digiproved © 2011 Ros Ibrahim
Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

SAYA INGIN BANTU ANDA DAPAT INCOME TAMBAHAN SETIAP BULAN. JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK UBAH KEHIDUPAN DIRI & KELUARGA MENJADI LEBIH BAIK, SELESA, GEMBIRA & BAHAGIA, HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

"Kejayaan akan bermula dari langkah pertama".

Whatsap/Telegram saya, Ros Ibrahim 016-888 6740 sekarang juga.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge