Loving Mineral Make Up Giveaway!

Siapa nak Loving Mineral make up sample kit for free? I nak buat contest simple je ni.

I ada beli sample kit Loving Mineral make up ni dan beberapa item lain beberapa minggu lepas. Sebab tak pernah pakai mineral make up so rasa macam nak cuba.

Tapi pakai sekali rasa macam tak sesuai dengan muka I la pulak. So, memang tak pakai dan daripada terbiar atau kena buang, I rasa better I bagi dengan percuma kepada sesiapa yang memang pakai Loving Mineral make up atau rasa nak try Loving Mineral make up ni.

Hadiah Giveaway

Loving Mineral Make Up

Hadiah mengandungi:

1 x  Eye Shadow Sample Kit containing 5 Eye Shadow (Natural Earth Color)
1 x Loving Sample Kit containing 3 Foundation + 1 Finishing Powder + 1 Cheek

  • Mineral Foundation #Lumiere Light Medium Neutral
  • Mineral Foundation #Lumiere Light Beige
  • Mineral Foundation #Lumiere Light Golden
  • Finishing Powder Sheer Silk
  • Cheek or Radiance # Cherry Blossom

Dan juga FREE!

  • 1x Baby Kabuki brush
  • 1 x Wet-Dry Eyeshadow Brush

Semuanya bernilai RM115!

Cara-caranya

1. Buat blog entry pasal contest ni dan link ke page ini

2. Jawab soalan mudah ni: Warna apa riben yang Izzah pakai?

(Hint: Lawat blog Izzah dan tengok header – jawapan ada di situ)

3. Tinggalkan permalink entri anda di bahagian komen

That’s all! Senang kan?

  • Seorang pemenang bertuah akan dipilih melalui lucky draw.
  • Tempoh giveaway 12th January – 25th January 2011 (2 minggu sahaja).






Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

128 Comments

Comments are closed.