Loving Mineral Make Up Giveaway!

Siapa nak Loving Mineral make up sample kit for free? I nak buat contest simple je ni.

I ada beli sample kit Loving Mineral make up ni dan beberapa item lain beberapa minggu lepas. Sebab tak pernah pakai mineral make up so rasa macam nak cuba.

Tapi pakai sekali rasa macam tak sesuai dengan muka I la pulak. So, memang tak pakai dan daripada terbiar atau kena buang, I rasa better I bagi dengan percuma kepada sesiapa yang memang pakai Loving Mineral make up atau rasa nak try Loving Mineral make up ni.

Hadiah Giveaway

Loving Mineral Make Up

Hadiah mengandungi:

1 x  Eye Shadow Sample Kit containing 5 Eye Shadow (Natural Earth Color)
1 x Loving Sample Kit containing 3 Foundation + 1 Finishing Powder + 1 Cheek

  • Mineral Foundation #Lumiere Light Medium Neutral
  • Mineral Foundation #Lumiere Light Beige
  • Mineral Foundation #Lumiere Light Golden
  • Finishing Powder Sheer Silk
  • Cheek or Radiance # Cherry Blossom

Dan juga FREE!

  • 1x Baby Kabuki brush
  • 1 x Wet-Dry Eyeshadow Brush

Semuanya bernilai RM115!

Cara-caranya

1. Buat blog entry pasal contest ni dan link ke page ini

2. Jawab soalan mudah ni: Warna apa riben yang Izzah pakai?

(Hint: Lawat blog Izzah dan tengok header – jawapan ada di situ)

3. Tinggalkan permalink entri anda di bahagian komen

That’s all! Senang kan?

  • Seorang pemenang bertuah akan dipilih melalui lucky draw.
  • Tempoh giveaway 12th January – 25th January 2011 (2 minggu sahaja).


Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

128 Comments

Comments are closed.