Lirik Lagu Bukan Superman – Lucky Laki Band

Korang tahu Superman? Ha..ah.. bohong lah kalau tak tau. Bukan ke superman tu sangat glamer. Hero yang pakai baju sendat dan underwear merah kat luar tu memang jadi pujaan ramai… ha..ha..ha

Sebab apa Superman glamer? Sebab dia hero komik yang hensem kah? Atau sebab dia seksi dengan underwear warna merah terang?

Okeh.. dah..dah! Jangak stare lama-lama kat underwear kaler merah tu…ha..ha..ha!

Me nak cerita pasal satu lagu baru ni. Lagu Bukan Superman nyanyian Lucky Laki Band (band Indonesia). Pernah dengar lagu Bukan Superman?

First time Izzah dengar lagu ni kat TV, dia terus joget dangdut…muah..ha..ha!!

Actually kan, kalau dengar banyak kali lagu Bukan Superman ni.. bunyinya sedap juga. Kelakar pun ada. Part chorus tu yang paling best.. ‘aku bukanlah superman, aku juga bisa nangis!’

Hubby siap download lagu tu dan convert buat ring tone lagi you! Gila superman dong!

Nah.. ini lirik lagu Bukan Superman nyanyian Lucky Laki Band… ha..ha..ha!

Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis

Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis
Repeat Reff

Ayahku selalu memarahi aku

Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga
Repeat Reff

Ayahku tersayang maafkanlah aku
Jika aku masih menangis
Masih belum bisa menjadi seperti

Apa yang ayah selalu mau
Kita berjanji ’tuk tidak lagi
Menangis karena cinta
Repeat Reff [3x]

Kalau korang nak ta, Lucky Laki ni penyanyi dia masih muda belia you. Ada tiga orang dan semuanya belasan tahun. Yang paling tua umur 12 tahun dan yang termuda hanya berumur 9 tahun!

Al Ghazali (12thn, gitar+vokal), El Jalaluddin Rumi (10thn, drum+vokal) dan Abdul Qadir Jaelani (9thn, bass+vokal)


Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge