Lirik Lagu Bukan Superman – Lucky Laki Band

Korang tahu Superman? Ha..ah.. bohong lah kalau tak tau. Bukan ke superman tu sangat glamer. Hero yang pakai baju sendat dan underwear merah kat luar tu memang jadi pujaan ramai… ha..ha..ha

Sebab apa Superman glamer? Sebab dia hero komik yang hensem kah? Atau sebab dia seksi dengan underwear warna merah terang?

Okeh.. dah..dah! Jangak stare lama-lama kat underwear kaler merah tu…ha..ha..ha!

Me nak cerita pasal satu lagu baru ni. Lagu Bukan Superman nyanyian Lucky Laki Band (band Indonesia). Pernah dengar lagu Bukan Superman?

First time Izzah dengar lagu ni kat TV, dia terus joget dangdut…muah..ha..ha!!

Actually kan, kalau dengar banyak kali lagu Bukan Superman ni.. bunyinya sedap juga. Kelakar pun ada. Part chorus tu yang paling best.. ‘aku bukanlah superman, aku juga bisa nangis!’

Hubby siap download lagu tu dan convert buat ring tone lagi you! Gila superman dong!

Nah.. ini lirik lagu Bukan Superman nyanyian Lucky Laki Band… ha..ha..ha!

Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis

Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis
Repeat Reff

Ayahku selalu memarahi aku

Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga
Repeat Reff

Ayahku tersayang maafkanlah aku
Jika aku masih menangis
Masih belum bisa menjadi seperti

Apa yang ayah selalu mau
Kita berjanji ’tuk tidak lagi
Menangis karena cinta
Repeat Reff [3x]

Kalau korang nak ta, Lucky Laki ni penyanyi dia masih muda belia you. Ada tiga orang dan semuanya belasan tahun. Yang paling tua umur 12 tahun dan yang termuda hanya berumur 9 tahun!

Al Ghazali (12thn, gitar+vokal), El Jalaluddin Rumi (10thn, drum+vokal) dan Abdul Qadir Jaelani (9thn, bass+vokal)


Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge