Jualan Terpakai | Kebaya Chiffon & Kebaya Nyonya Zarina Ayu (4 tahun) – SOLD

Budak-budak memang cepat membesar. Beli baju cantik mahal-mahal tapi pakai sekejap dah tak muat. Kain jadi sendat dan senteng. Seluar pulak tak boleh button heh heh.

Saya ada beli 3 pasang kebaya untuk Izzah untuk sambut hari raya. Pakai 2-3 kali lepas tu terperap dalam almari.

Bila nak pakai balik dah tak muat. Adeh.

So.. saya nak jual semua kebaya keluaran Zarina Ayu ni. Masih cantik dan tidak pudar warna.

Semua kebaya ni saiz M iaitu untuk kanak-kanak 3-4 tahun. Ukuran penuh seperti berikut.

  • bahu 11’
  • panjang lengan 13’
  • labuh baju 19’
  • pinggang kain (getah) 18’
  • labuh kain 22’

Kebaya Chiffon Zarina Ayu (SOLD)

Kebaya chiffon KUNING + HIJAU saiz M ni memang sangat lembut, cantik dan selesa dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Sesuai dipakai ke majlis kenduri kahwin atau apa-apa saja majlis.

  • Harga asal: RM85
  • Harga jual: RM40 + RM7 (poslaju) = RM47 (SOLD!!)

Dibuat dari kain chiffon yang lembut dan tidak panas. Kain belah bercorak abstraks. Butang katup senang dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Memang cantik!

Kebaya Nyonya Ayunnie – GOLD (SOLD)

Kebaya nyonya berwarna GOLD saiz M ni memang sangat lembut, cantik dan selesa dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Sesuai dipakai ke majlis kenduri kahwin atau apa-apa saja majlis. Warna seakan keemasan pasti memukau sesiapa yang memandang.

  • Harga asal: RM119
  • Harga jual: RM50 + RM7 (poslaju) = RM57

Dibuat dari kain sulam yang lembut dan serap peluh. Kain batik belah belakang bercorak bunga-bungaan. Butang katup yang senang dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Memang cantik!

Kebaya Nyonya Ayunnie – PINK (SOLD)

Kebaya nyonya berwarna PINK saiz M ni memang sangat lembut, cantik dan selesa dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Sesuai dipakai ke majlis kenduri kahwin atau apa-apa saja majlis. Kalau anak suka kaler pink tentu dia suka kebaya ni.

  • Harga asal: RM119
  • Harga jual: RM50 + RM7 (poslaju) = RM57

Dibuat dari kain sulam yang lembut dan serap peluh. Kain batik belah belakang bercorak bunga-bungaan. Butang katup yang senang dipakai.

Kebaya Zarina Ayu

Memang cantik!

ALL SOLD!!

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge