IzzahKids | Baju Tidur Kanak-Kanak Murah!

Pengumuman: Little Mama’s Love Baby Boutique telah bertukar URL dari LittleMamaLove.com kepada IzzahKids.com. URL je berubah tapi kedainya tetap sama.

URL LittleMamaLove.com masih ada dan akan divert kepada IzzahKids.com secara automatik.

Di Izzah Kids Fashion Boutique ada dijual BAJU TIDUR kanak-kanak perempuan yang sangat cute. Ada dua pilihan corak iaitu Hello Kitty dan Tinker Bell.

Baju Tidur Hello Kitty

Gaun tidur ni memang sangat selesa sebab ianya dibuat dari kain cotton yang sejuk dan ringan. Sekali pakai mesti anak anda sangat suka.

Baju Tidur

Ada seorang budak tu kan suka sangat pakai baju tidur ni sampai asyik nak pakai baju yang sama untuk tidur. Nasib baik dia ada 2 helai baju tidur dari Izzah Kids Fashion Boutique… *kalau nak boleh beli lagi.. ada banyak kat butik kami* he..he

Saiz yang ada untuk umur 3 – 5 tahun. Harga promosi RM20 RM15 sahaja. Hanya terdapat di Izzah Kids!!

Baju Tidur

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM45 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge