IzzahKids | Baju Tidur Kanak-Kanak Murah!

Pengumuman: Little Mama’s Love Baby Boutique telah bertukar URL dari LittleMamaLove.com kepada IzzahKids.com. URL je berubah tapi kedainya tetap sama.

URL LittleMamaLove.com masih ada dan akan divert kepada IzzahKids.com secara automatik.

Di Izzah Kids Fashion Boutique ada dijual BAJU TIDUR kanak-kanak perempuan yang sangat cute. Ada dua pilihan corak iaitu Hello Kitty dan Tinker Bell.

Baju Tidur Hello Kitty

Gaun tidur ni memang sangat selesa sebab ianya dibuat dari kain cotton yang sejuk dan ringan. Sekali pakai mesti anak anda sangat suka.

Baju Tidur

Ada seorang budak tu kan suka sangat pakai baju tidur ni sampai asyik nak pakai baju yang sama untuk tidur. Nasib baik dia ada 2 helai baju tidur dari Izzah Kids Fashion Boutique… *kalau nak boleh beli lagi.. ada banyak kat butik kami* he..he

Saiz yang ada untuk umur 3 – 5 tahun. Harga promosi RM20 RM15 sahaja. Hanya terdapat di Izzah Kids!!

Baju Tidur




Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge