Herba Maharani | Betul ke Boleh Dapatkan Anak Jika Makan?

Salah satu khasiat Herba Maharani ni ialah menguatkan otot-otot rahim dan peranakan. Disamping tu Herba Maharani sesuai untuk menyelesaikan masalah senggugut, keputihan, haid tidak teratur, merangsang hormone estrogen & progesterone dan melancarkan peredaran darah,

Memang ramai perempuan yang bermasalah mendapatkan anak disebabkan masalah-masalah di atas tu.

  • Haid tidak teratur disebakkan PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) merupakan salah satu penyebab masalah sukar mendapat anak.
  • Otot rahim yang tidak kuat juga penyebab kandungan gugur pada awal kehamilan.
  • Masalah hormon yang tidak seimbang juga penyebab masalah kesuburan di kalangan wanita kita hari ini.

Jika masalah kita tu dapat di atasi maka peluang untuk mengandung juga akan lebih tinggi. Jadi tidak mustahil ramai wanita yang ada masalah kesuburan (susah mengandung, susah lekat janin) telah berjaya mengandung lepas ambil Herba Maharani selama beberapa bulan.

Ini beberapa testimonial dari mereka yang telah berjaya mengandung lepas makan Herba Maharani. I ambik sedutan testimonial dari Forum Kongsi Pengalaman Herba Maharani di Melayu.com.

Testimonial Herba Maharani 1

sut kawin lebih dari 6 tahun… dan masih tak dikurniakan cahayamata.
Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali…

Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa….., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat… nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni… tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah…. then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan…, then sut pon makan…., nampaknya Al-Hamdulillah, lepas makan BFW ni…, rasa badan makin cerdas & cergas plak…..

Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut…, konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak… tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya… halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu…, sut tak makan… just continue makan BFW ni…

Nak dijadikan cite lagi…. hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi… then sut decide, nak buat urine test…, semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line…. hati ni berdebar plak… maklumlah…. tak sangka positive….
then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant…..
Al-Hamdulillah….. dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu….

Testimonial Herba Maharani 2

hmm.. first time cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belum lagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..

masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..

and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call… dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

Herba Maharani vs Rawatan Kesuburan

Kalau pasal susah mengandung ni I galakkan pergi jumpa doktor dulu dan check suami isteri. Baru kita dapat kenal pasti masalah sebenar kita.

Kemudian boleh decide samada nak cuba rawatan IUI atau IVF (bergantung pada tahap kritikal masalah kesuburan tu). Kalau tiub fallopian tersumbat atau sperma suami tidak ada/kurang/lemah memang IVF saja boleh tolong.

Tapi kalau masalah lain, boleh buat IUI. Kalau IUI tak berjaya mungkin boleh cuba Herba Maharani pula.

Atau, mungkin cuba dulu Herba Maharani beberapa bulan pastu kalau still tak mengandung, teruskan rawatan kesuburan samada pil subur atau IUI. Rasanya cara ni akan lebih meninggikan peratus kejayaan rawatan IUI itu sendiri.

Diingatkan, jangan sesekali makan Herba Maharani semasa menjalani rawatan kesuburan. Dikhuatiri akan menganggu resam tubuh badan kerana ubat moden seperti clomid, gonal-f dan sebagainya itu juga bertujuan untuk meningkatkan hormon bagi memperbanyakkan telur.

Jangan tergesa-gesa. Usahakan satu persatu.

Yang penting, jangan cepat putus asa dan teruskan usaha untuk mendapatkan anak.

Herba Maharani & Vitamin

Semasa mengambil Herba Maharani elakkan dari makanan bersifat ‘sejuk’ macam buah tembikai dan sebagainya. Juga elakkan pengambilan teh dan kopi.

Herba Maharani boleh diambil dengan vitamin atau health supplemen seperti asid folik. Anda dinasihatkan makan vitamin ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya.. anda makan herba Maharani pada pukul 8 pagi so lepas lunch anda boleh makan asid folik atau vitamin lainnya.

 

Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia – MAL 20014419T
Disahkan Halal oleh Pertubuhan China Islamic Association (salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM).

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge