Fesyen Kanak-Kanak | Baju Kanak-Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau korang ada anak kecil mesti biasa beli baju kanak-kanak jenama Baby Kiko, Disney, babyGap, Pumpkin Patch dan sebagainya tu kan.

Tapi pernah dengar jenama baju kanak-kanak F&F?

F&F ni singkatan kepada Florence & Fred. Jenama baju F&F ni bukan terhad pada fesyen bayi dan kanak-kanak sahaja. Tapi meliputi fesyen lelaki dan perempuan dewasa.

baju kanak kanak jenama ff 04 Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Jenama F&F ialah jenama fesyen antarabangsa yang sangat terkenal di Eropah. F&F ni jugak salah satu 10 jenama terhangat di pasaran United Kingdom sana sejak diperkenalkan pada tahun 2001.

Kalau kita kat Malaysia ni pun boleh jugak dapatkan baju jenama F&F ni. Siapa suka membeli-belah di Tesco mesti selalu nampak jenama F&F ni kan.

Jangan pulak pergi cari baju F&F kat Sogo atau shopping complex lain sebab jenama baju F&F ni hanya ekslusif ada di TESCO.

I memang sangat sangat sangat sangat *berapa kali nak ulang sangat ni he he* SUKA baju kanak-kanak jenama F&F ni. wpml heart Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Sebabnya baju kanak-kanak F&F ni sangat cantik dan stylo mengikut musim serta sangat murah!!! wpml yahoo Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

baju kanak kanak jenama ff 01 Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Bukanlah murah giler macam RM5 sehelai ke apa tapi sangat berbaloi-baloi beli baju jenama F&F ni. Range harga baju kanak-kanak F&F dalam lingkungan RM18-RM50 sehelai.

Bagi I harga macam tu kira okey sangat untuk kualiti baju yang sangat stylo, comel dan dibuat dari kain yang berkualiti tinggi.

baju kanak kanak jenama ff 02 Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau baju kanak-kanak dengan fesyen cantik macam tu, yang branded mesti dah RM100 ke atas sehelai!

Jeans kanak-kanak jenama F&F ni pun memang cantik dan berkualiti setanding dengan jeans kanak-kanak jenama lain. Tapi harga jeans kanak-kanak F&F tu bawah RM50 je berbanding dengan jenama lain yang RM130 ke atas.

baju kanak kanak jenama ff 03 Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau singgah ke Tesco tu cubalah tengok baju kanak-kanak jenama F&F ni. Mesti ada yang berkenan!

model kanak kanak ff malaysia 01 Fesyen Kanak Kanak | Baju Kanak Kanak F&F Cantik dan Murah

Lagi best kalau masa tu ada sales baju F&F ni. Boleh dapat separuh harga lagi. Hari tu I borong banyak baju kanak-kanak F&F ni masa sales. Satu baju dapat RM12 sehelai!

Gileer seronok!

p/s F&F ni kerap jugak buat sales penghabisan stok sebab stok baju F&F ni mengikut musim… tu yang best tu!


Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  4 comments for “Fesyen Kanak-Kanak | Baju Kanak-Kanak F&F Cantik dan Murah

  1. Nia
    November 16, 2011 at 3:26 pm

    wah…saya kena buat lawatan ke Tesco ni kak..hehe
    Seorang Blogger bernama Nia´s last blog post post..Poplook – Venus Maxi Dress – Fuschia

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    @Nia, ye mesti buat lawatan he he.. baju baby pun comel-comel tau nia :D

    [REPLY]

  2. November 16, 2011 at 10:46 pm

    la hai…jenama antarabangsa ker..ada jugak beli selai dua kat anak2 sbb stylo kan…harga pun murah kan..sesuai ngan poket me..hehee
    Seorang Blogger bernama MamaYatie´s last blog post post..Bergaul Dengan Kanak-Kanak Cara Rasulullah SAW

    [REPLY]

    Little Mama™ Reply:

    @MamaYatie, a ah… imported punya tau… stylo dan murah kan ;D

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

icon_wink.gif icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_smile.gif icon_eek.gif icon_sad.gif icon_rolleyes.gif icon_razz.gif icon_redface.gif icon_surprised.gif icon_mrgreen.gif icon_lol.gif icon_idea.gif icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_cry.gif icon_cool.gif icon_arrow.gif icon_confused.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif 

Current day month ye@r *

CommentLuv badge

http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif 
http://littlemamadiary.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif