Fesyen Kanak-Kanak | Baju Kanak-Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau korang ada anak kecil mesti biasa beli baju kanak-kanak jenama Baby Kiko, Disney, babyGap, Pumpkin Patch dan sebagainya tu kan.

Tapi pernah dengar jenama baju kanak-kanak F&F?

F&F ni singkatan kepada Florence & Fred. Jenama baju F&F ni bukan terhad pada fesyen bayi dan kanak-kanak sahaja. Tapi meliputi fesyen lelaki dan perempuan dewasa.

Jenama F&F

Jenama F&F ialah jenama fesyen antarabangsa yang sangat terkenal di Eropah. F&F ni jugak salah satu 10 jenama terhangat di pasaran United Kingdom sana sejak diperkenalkan pada tahun 2001.

Kalau kita kat Malaysia ni pun boleh jugak dapatkan baju jenama F&F ni. Siapa suka membeli-belah di Tesco mesti selalu nampak jenama F&F ni kan.

Jangan pulak pergi cari baju F&F kat Sogo atau shopping complex lain sebab jenama baju F&F ni hanya ekslusif ada di TESCO.

I memang sangat sangat sangat sangat *berapa kali nak ulang sangat ni he he* SUKA baju kanak-kanak jenama F&F ni. 

Sebabnya baju kanak-kanak F&F ni sangat cantik dan stylo mengikut musim serta sangat murah!!! 

Jenama F&F

Bukanlah murah giler macam RM5 sehelai ke apa tapi sangat berbaloi-baloi beli baju jenama F&F ni. Range harga baju kanak-kanak F&F dalam lingkungan RM18-RM50 sehelai.

Bagi I harga macam tu kira okey sangat untuk kualiti baju yang sangat stylo, comel dan dibuat dari kain yang berkualiti tinggi.

Jenama F&F

Kalau baju kanak-kanak dengan fesyen cantik macam tu, yang branded mesti dah RM100 ke atas sehelai!

Jeans kanak-kanak jenama F&F ni pun memang cantik dan berkualiti setanding dengan jeans kanak-kanak jenama lain. Tapi harga jeans kanak-kanak F&F tu bawah RM50 je berbanding dengan jenama lain yang RM130 ke atas.

Jenama F&F

Kalau singgah ke Tesco tu cubalah tengok baju kanak-kanak jenama F&F ni. Mesti ada yang berkenan!

Jenama F&F

Lagi best kalau masa tu ada sales baju F&F ni. Boleh dapat separuh harga lagi. Hari tu I borong banyak baju kanak-kanak F&F ni masa sales. Satu baju dapat RM12 sehelai!

Gileer seronok!

p/s F&F ni kerap jugak buat sales penghabisan stok sebab stok baju F&F ni mengikut musim… tu yang best tu!




Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge