Fesyen Kanak-Kanak | Baju Kanak-Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau korang ada anak kecil mesti biasa beli baju kanak-kanak jenama Baby Kiko, Disney, babyGap, Pumpkin Patch dan sebagainya tu kan.

Tapi pernah dengar jenama baju kanak-kanak F&F?

F&F ni singkatan kepada Florence & Fred. Jenama baju F&F ni bukan terhad pada fesyen bayi dan kanak-kanak sahaja. Tapi meliputi fesyen lelaki dan perempuan dewasa.

Jenama F&F

Jenama F&F ialah jenama fesyen antarabangsa yang sangat terkenal di Eropah. F&F ni jugak salah satu 10 jenama terhangat di pasaran United Kingdom sana sejak diperkenalkan pada tahun 2001.

Kalau kita kat Malaysia ni pun boleh jugak dapatkan baju jenama F&F ni. Siapa suka membeli-belah di Tesco mesti selalu nampak jenama F&F ni kan.

Jangan pulak pergi cari baju F&F kat Sogo atau shopping complex lain sebab jenama baju F&F ni hanya ekslusif ada di TESCO.

I memang sangat sangat sangat sangat *berapa kali nak ulang sangat ni he he* SUKA baju kanak-kanak jenama F&F ni. 

Sebabnya baju kanak-kanak F&F ni sangat cantik dan stylo mengikut musim serta sangat murah!!! 

Jenama F&F

Bukanlah murah giler macam RM5 sehelai ke apa tapi sangat berbaloi-baloi beli baju jenama F&F ni. Range harga baju kanak-kanak F&F dalam lingkungan RM18-RM50 sehelai.

Bagi I harga macam tu kira okey sangat untuk kualiti baju yang sangat stylo, comel dan dibuat dari kain yang berkualiti tinggi.

Jenama F&F

Kalau baju kanak-kanak dengan fesyen cantik macam tu, yang branded mesti dah RM100 ke atas sehelai!

Jeans kanak-kanak jenama F&F ni pun memang cantik dan berkualiti setanding dengan jeans kanak-kanak jenama lain. Tapi harga jeans kanak-kanak F&F tu bawah RM50 je berbanding dengan jenama lain yang RM130 ke atas.

Jenama F&F

Kalau singgah ke Tesco tu cubalah tengok baju kanak-kanak jenama F&F ni. Mesti ada yang berkenan!

Jenama F&F

Lagi best kalau masa tu ada sales baju F&F ni. Boleh dapat separuh harga lagi. Hari tu I borong banyak baju kanak-kanak F&F ni masa sales. Satu baju dapat RM12 sehelai!

Gileer seronok!

p/s F&F ni kerap jugak buat sales penghabisan stok sebab stok baju F&F ni mengikut musim… tu yang best tu!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge