Fesyen Kanak-Kanak | Baju Kanak-Kanak F&F Cantik dan Murah

Kalau korang ada anak kecil mesti biasa beli baju kanak-kanak jenama Baby Kiko, Disney, babyGap, Pumpkin Patch dan sebagainya tu kan.

Tapi pernah dengar jenama baju kanak-kanak F&F?

F&F ni singkatan kepada Florence & Fred. Jenama baju F&F ni bukan terhad pada fesyen bayi dan kanak-kanak sahaja. Tapi meliputi fesyen lelaki dan perempuan dewasa.

Jenama F&F

Jenama F&F ialah jenama fesyen antarabangsa yang sangat terkenal di Eropah. F&F ni jugak salah satu 10 jenama terhangat di pasaran United Kingdom sana sejak diperkenalkan pada tahun 2001.

Kalau kita kat Malaysia ni pun boleh jugak dapatkan baju jenama F&F ni. Siapa suka membeli-belah di Tesco mesti selalu nampak jenama F&F ni kan.

Jangan pulak pergi cari baju F&F kat Sogo atau shopping complex lain sebab jenama baju F&F ni hanya ekslusif ada di TESCO.

I memang sangat sangat sangat sangat *berapa kali nak ulang sangat ni he he* SUKA baju kanak-kanak jenama F&F ni. 

Sebabnya baju kanak-kanak F&F ni sangat cantik dan stylo mengikut musim serta sangat murah!!! 

Jenama F&F

Bukanlah murah giler macam RM5 sehelai ke apa tapi sangat berbaloi-baloi beli baju jenama F&F ni. Range harga baju kanak-kanak F&F dalam lingkungan RM18-RM50 sehelai.

Bagi I harga macam tu kira okey sangat untuk kualiti baju yang sangat stylo, comel dan dibuat dari kain yang berkualiti tinggi.

Jenama F&F

Kalau baju kanak-kanak dengan fesyen cantik macam tu, yang branded mesti dah RM100 ke atas sehelai!

Jeans kanak-kanak jenama F&F ni pun memang cantik dan berkualiti setanding dengan jeans kanak-kanak jenama lain. Tapi harga jeans kanak-kanak F&F tu bawah RM50 je berbanding dengan jenama lain yang RM130 ke atas.

Jenama F&F

Kalau singgah ke Tesco tu cubalah tengok baju kanak-kanak jenama F&F ni. Mesti ada yang berkenan!

Jenama F&F

Lagi best kalau masa tu ada sales baju F&F ni. Boleh dapat separuh harga lagi. Hari tu I borong banyak baju kanak-kanak F&F ni masa sales. Satu baju dapat RM12 sehelai!

Gileer seronok!

p/s F&F ni kerap jugak buat sales penghabisan stok sebab stok baju F&F ni mengikut musim… tu yang best tu!

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge