Cari Makan | Restoran Mohd Chan Abdullah

I dan famili memang jarang makan luar kat restoran atau gerai pada waktu malam atau hujung minggu. Sebabnya I biasanya akan masak walaupun simple sahaja masakan tu.

Janji makanan ialah home-cooked meal. Jimat pun jimat!

Dalam dua minggu lepas, Restoran Mohd Chan Abdullah ada buka satu cawangan baru di Klang Sentral. Restoran Mohd Chan Abdullah ni ialah restoran makanan Cina muslim.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Sebab I suka chinese food so mesti nak cuba makan kat Restoran Mohd Chan Abdullah ni kan.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Ramai sungguh orang Melayu kita yang makan kat restoran Cina muslim ni.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Macam-macam masakan Cina boleh didapati di Restoran Mohd Chan Abdullah ni. Sesiapa yang rasa nak makan masakan Cina yang halal bolehlah terjah Restoran Mohd Chan Abdullah ni. Rasanya banyak tempat ada cawangan restoran Cina muslim ni.

I makan Nasi Roasted Itik. Rasanya dah lama sangat tak rasa makan itik ni..he.he

Restoran Mohd Chan Abdullah

Dulu masa kecik selalu juga makan itik sebab nenek ada bela banyak itik. Itik kampung macam ayam kampung jugak – daging liat!

Tapi Nasi Roasted Itik Restoran Mohd Chan Abdullah ni daging dia lembut je (itik bandar la tu ye).

Restoran Mohd Chan Abdullah

Rasanya tak ada beza pun macam rasa nasi ayam. So, sebab rasa nasi itik ni biasa je next time kalau datang Restoran Mohd Chan Abdullah tak mungkin I order lagi.

Banyak makanan Cina lain yang boleh cuba. Pilihan mee pun banyak!

Restoran Mohd Chan Abdullah

Oh.. pau BBQ Restoran Mohd Chan Abdullah pun agak sedap juga. Cuba lah!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

5 Comments

  • intanizani says:

    dekat rumah ni ada satu restoran ni, dekat bukit sentosa
    mmg ramai org makan
    tapi belum pernah singgah lagi
    sebab tak suke sgt masakan cina
    sebab suke pedas
    tapi mesti cuba kan. hehe

    [REPLY]

  • sy baru mkn dgn my in-laws mg lps. kami pergi cawangan kat Kelana Jaya ni je sbb paling dekat dgn rumah. kami order nasi putih dgn lauk2 sbb masa tu mkn mlm. boleh tahan jugak tomyam, ikan kukus dgn kangkung belacan.
    Seorang Blogger bernama transformed housewife´s last blog post post..My Hardworking Child-Children Contest

    [REPLY]

  • Mommy Of Q's says:

    yang, i pun pernah mkn skali kat sini ..rasanya dah nak dekat sebulan jugak dia bukak yang .. orang punyalah ramai masya allah .. tak pernah tak penuh setiap kali i jalaan kat situ .. giler btol seiii…

    masa gi tuh i sempat borak ngan staff dia .. u tau dia kata apa? at least 1000 orang dtg setiap hari kat situ ..standard busuk punya meal satu family is around RM30.. memang murah betul rezeki mohammad chan tuh .. syukur sgt kan ..?

    staff dia sempat cakap lah, mmmg penat sebab non stop kerja pagi ke malam .. i lah kepoh2 tanya staff tuh sebab nampak dorang mmg kelam kabut nak penuhi permintaan ..

    tahniah dan bangga juga dengan orang seagama kita maju macam tuh ..:) i wish i can be like that too..insya allah ..:)

    [REPLY]

  • huda pnh pg branch bangi..mmg consider sedap n murah tau makan kt situ. bukan apa, kalu tgk harga dier xder tax.. mmg kiter bayar harga makanan jer. semoga rezeki abdullah chan bertambah2..amin
    Seorang Blogger bernama kambingbujang´s last blog post post..Huda’s Kitchen – Widad’s Food – Dory Fish with Carrot Porridge

    [REPLY]

  • effa hatta says:

    bleh saya dapatkan alamat penuh restoran ini?

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge