Cari Makan | Restoran Mohd Chan Abdullah

I dan famili memang jarang makan luar kat restoran atau gerai pada waktu malam atau hujung minggu. Sebabnya I biasanya akan masak walaupun simple sahaja masakan tu.

Janji makanan ialah home-cooked meal. Jimat pun jimat!

Dalam dua minggu lepas, Restoran Mohd Chan Abdullah ada buka satu cawangan baru di Klang Sentral. Restoran Mohd Chan Abdullah ni ialah restoran makanan Cina muslim.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Sebab I suka chinese food so mesti nak cuba makan kat Restoran Mohd Chan Abdullah ni kan.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Ramai sungguh orang Melayu kita yang makan kat restoran Cina muslim ni.

Restoran Mohd Chan Abdullah

Macam-macam masakan Cina boleh didapati di Restoran Mohd Chan Abdullah ni. Sesiapa yang rasa nak makan masakan Cina yang halal bolehlah terjah Restoran Mohd Chan Abdullah ni. Rasanya banyak tempat ada cawangan restoran Cina muslim ni.

I makan Nasi Roasted Itik. Rasanya dah lama sangat tak rasa makan itik ni..he.he

Restoran Mohd Chan Abdullah

Dulu masa kecik selalu juga makan itik sebab nenek ada bela banyak itik. Itik kampung macam ayam kampung jugak – daging liat!

Tapi Nasi Roasted Itik Restoran Mohd Chan Abdullah ni daging dia lembut je (itik bandar la tu ye).

Restoran Mohd Chan Abdullah

Rasanya tak ada beza pun macam rasa nasi ayam. So, sebab rasa nasi itik ni biasa je next time kalau datang Restoran Mohd Chan Abdullah tak mungkin I order lagi.

Banyak makanan Cina lain yang boleh cuba. Pilihan mee pun banyak!

Restoran Mohd Chan Abdullah

Oh.. pau BBQ Restoran Mohd Chan Abdullah pun agak sedap juga. Cuba lah!

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

SAYA INGIN BANTU ANDA DAPAT INCOME TAMBAHAN SETIAP BULAN. JIKA ANDA BETUL-BETUL NAK UBAH KEHIDUPAN DIRI & KELUARGA MENJADI LEBIH BAIK, SELESA, GEMBIRA & BAHAGIA, HUBUNGI SAYA SEKARANG!!

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM45 sahaja!!

"Kejayaan akan bermula dari langkah pertama".

Whatsap/Telegram saya, Ros Ibrahim 016-888 6740 sekarang juga.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

  • No Related Posts

5 Comments

  • intanizani says:

    dekat rumah ni ada satu restoran ni, dekat bukit sentosa
    mmg ramai org makan
    tapi belum pernah singgah lagi
    sebab tak suke sgt masakan cina
    sebab suke pedas
    tapi mesti cuba kan. hehe

    [REPLY]

  • sy baru mkn dgn my in-laws mg lps. kami pergi cawangan kat Kelana Jaya ni je sbb paling dekat dgn rumah. kami order nasi putih dgn lauk2 sbb masa tu mkn mlm. boleh tahan jugak tomyam, ikan kukus dgn kangkung belacan.

    [REPLY]

  • Mommy Of Q's says:

    yang, i pun pernah mkn skali kat sini ..rasanya dah nak dekat sebulan jugak dia bukak yang .. orang punyalah ramai masya allah .. tak pernah tak penuh setiap kali i jalaan kat situ .. giler btol seiii…

    masa gi tuh i sempat borak ngan staff dia .. u tau dia kata apa? at least 1000 orang dtg setiap hari kat situ ..standard busuk punya meal satu family is around RM30.. memang murah betul rezeki mohammad chan tuh .. syukur sgt kan ..?

    staff dia sempat cakap lah, mmmg penat sebab non stop kerja pagi ke malam .. i lah kepoh2 tanya staff tuh sebab nampak dorang mmg kelam kabut nak penuhi permintaan ..

    tahniah dan bangga juga dengan orang seagama kita maju macam tuh ..:) i wish i can be like that too..insya allah ..:)

    [REPLY]

  • huda pnh pg branch bangi..mmg consider sedap n murah tau makan kt situ. bukan apa, kalu tgk harga dier xder tax.. mmg kiter bayar harga makanan jer. semoga rezeki abdullah chan bertambah2..amin

    [REPLY]

  • effa hatta says:

    bleh saya dapatkan alamat penuh restoran ini?

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 simple-smile.png 😯 frownie.png rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge