Beli Belah Online | Baju Kurung Peplum Cotton Kanak-Kanak

Saya ni ada skill menjahit. Tak lah terer sangat macam fashion designer artis semua tu.

Masih boleh pakai lah kalau saya jahit baju…teeheeee!

Kat rumah tu lengkap ada mesin jahit dan mesin jahit tepi. Stok kain pun banyak. Tapi nak mula potong kain dan menjahit tu ambik masa betul.

Senang cakap… malasnyaaaaaaa!

Saya ni kalau dah start menjahit mesti nak siapkan hari tu jugak. Sanggup tak tidur untuk menjahit. Sebab tu saya malas nak mula. Nanti tak cukup tidur pulak *alasan*…muahhhaaaaa.

So…. untuk raya tahun ni … saya belikan Izzah baju kurung siap aje lah. Mana tau saya tak sempat jahit untuk dia macam tahun lepas kannnnnn.

Saya beli belah online je macam biasa. Senang dan cepat… ngeeeeee.

Banyak sebenarnya kedai online yang jual baju kurung kanak-kanak ni.

Biasa time nak raya macam ni akan ada banyak kedai oline baju kurung budak bercambah kat Facebook. Baju kurung kanak-kanak online ni memang bermusim.

Saya perasan penjual baju kurung kanak-kanak kat Facebook akan jual sebulan awal so kena sentiasa alert. Kalau lambat beli mesti melepas corak yang cantik-cantik tu.

Kebelakangan ni fesyen baju kurung peplum @ style baju saloma tu memang dapat sambutan.

Saya bab fesyen ni memang tak ikut trend so datang peplum ke… pompom ke… saya tak heran punya… teeeheeee!

Lagi pulak saya menyusu badan si Irfan… so… better just pakai baju menyusu saja.

Saya sudah belikan Izzah dua pasang baju kurung peplum cotton. Memang sangat cantik!!!

Baju Kurung Peplum Cotton

Special order dari Sarawak tu baju kurung peplum cotton Izzah tu. Satu baju kurung peplum corak bunga ros dan satu tu corak bunga tak tau jenis apa…ngeeeee.

Baju Kurung Peplum Cotton

Kainnya memang Japanese cotton yang lembut dan menyerap peluh.

Saya suka… saya suka…saya suka!!

Masih banyak lagi pilihan baju kurung kanak-kanak @ baju kurung peplum cotton ni. Ada pelbagai pilihan warna dan corak baju kurung peplum cotton untuk kanak-kanak 1-6 tahun. Boleh beli kat Facebook page Kurung Comel.

Highly recommended!

p/s Saya just share pengalaman saya beli belah online. Harap berguna lah bagi sesiapa yang nak beli belah online jugak… teeeheeee!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk Aloe Vera Forever Living boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge