Beli Belah Online | Baju Kurung Peplum Cotton Kanak-Kanak

Saya ni ada skill menjahit. Tak lah terer sangat macam fashion designer artis semua tu.

Masih boleh pakai lah kalau saya jahit baju…teeheeee!

Kat rumah tu lengkap ada mesin jahit dan mesin jahit tepi. Stok kain pun banyak. Tapi nak mula potong kain dan menjahit tu ambik masa betul.

Senang cakap… malasnyaaaaaaa!

Saya ni kalau dah start menjahit mesti nak siapkan hari tu jugak. Sanggup tak tidur untuk menjahit. Sebab tu saya malas nak mula. Nanti tak cukup tidur pulak *alasan*…muahhhaaaaa.

So…. untuk raya tahun ni … saya belikan Izzah baju kurung siap aje lah. Mana tau saya tak sempat jahit untuk dia macam tahun lepas kannnnnn.

Saya beli belah online je macam biasa. Senang dan cepat… ngeeeeee.

Banyak sebenarnya kedai online yang jual baju kurung kanak-kanak ni.

Biasa time nak raya macam ni akan ada banyak kedai oline baju kurung budak bercambah kat Facebook. Baju kurung kanak-kanak online ni memang bermusim.

Saya perasan penjual baju kurung kanak-kanak kat Facebook akan jual sebulan awal so kena sentiasa alert. Kalau lambat beli mesti melepas corak yang cantik-cantik tu.

Kebelakangan ni fesyen baju kurung peplum @ style baju saloma tu memang dapat sambutan.

Saya bab fesyen ni memang tak ikut trend so datang peplum ke… pompom ke… saya tak heran punya… teeeheeee!

Lagi pulak saya menyusu badan si Irfan… so… better just pakai baju menyusu saja.

Saya sudah belikan Izzah dua pasang baju kurung peplum cotton. Memang sangat cantik!!!

Baju Kurung Peplum Cotton

Special order dari Sarawak tu baju kurung peplum cotton Izzah tu. Satu baju kurung peplum corak bunga ros dan satu tu corak bunga tak tau jenis apa…ngeeeee.

Baju Kurung Peplum Cotton

Kainnya memang Japanese cotton yang lembut dan menyerap peluh.

Saya suka… saya suka…saya suka!!

Masih banyak lagi pilihan baju kurung kanak-kanak @ baju kurung peplum cotton ni. Ada pelbagai pilihan warna dan corak baju kurung peplum cotton untuk kanak-kanak 1-6 tahun. Boleh beli kat Facebook page Kurung Comel.

Highly recommended!

p/s Saya just share pengalaman saya beli belah online. Harap berguna lah bagi sesiapa yang nak beli belah online jugak… teeeheeee!

Forever Living Malaysia
BARU DAPAT GAJI TAPI DUIT DAH HABIS?? BAYAR BIL HUTANG HINGGA KENA IKAT PERUT?? ANAK NAK MAKAN PUN TERPAKSA CATU?? TAK ADA SIMPANAN??

Ekonomi sekarang sangat tidak stabil. Harga barang semuanya naik. Jangan mengeluh saja tanpa berbuat apa-apa. Hidup mesti diteruskan. Jom sama-sama tambah pendapatan. Yang kerja makan gaji boleh buat part time. Yang menganggur, suri rumah, tengah belajar dan sudah bersara boleh buat sepenuh masa.

Kalau tengok baki akaun bank RASA NAK NANGIS atau bila buka purse/wallet/beg duit rasa susahnya nak survive hidup, tu maknanya dah kena cari jalan buat side income. Bila peluang bisnes tanpa modal besar datang depan mata baik ambik cepat-cepat. Anda boleh mulakan bisnes Aloe Vera Forever Living dengan hanya RM105 sahaja!! FREE 1x Aloe Vera Gel bernilai RM96 dengan setiap pendaftaran agen baru.

Whatsapp AHLI ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli

RM105 pun tak ada? Jangan risau. Saya juga membuka peluang bisnes tanpa modal dengan menjadi agen dropship Aloe Vera.

Whatsapp DROPSHIP ke Ros Ibrahim 016-888 6740.

Boleh juga isi borang di http://khasiataloevera.com/borang-dropship/

Maklumat Lanjut:
http://BisnesAloeVera.com
http://JusAloeVera.com

http://rosibrahim.flp.com

Semoga dimurahkan rezeki kita semua dalam memenuhi keperluan dunia yang serba "MAHAL" hari ini. Ameen.

Related Posts | Entri Berkaitan Dah Baca?

3 Comments

  • eliss says:

    saya tak puas hati pulak kalu beli baju kurung tak try dulu ni tapi kalau bagus, boleh la cuba beli :p hehe

    [REPLY]

    Ros Ibrahim Reply:

    @eliss, nak beli baju online kena ukur dulu saiz anak sesuai tak dengan ukuran yang penjual bagi.. so far saya takde masalah kalau beli baju anak online ni.. kurung peplum ni memang okey sangat.. saya dah dapat semalam.. 😛

    [REPLY]

  • maniseh kaslan says:

    ada saiz untuk budak 12 tahun

    [REPLY]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

😉 😐 😡 😈 🙂 😯 🙁 rolleyes.png 😛 😳 😮 mrgreen.png 😆 💡 😀 👿 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 

CommentLuv badge